Skoda : Skoda fornyer SUV-ene - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Skoda fornyer SUV-ene
Skoda foretar oppgraderinger av Karoq og Kodiaq foran modellåret 2020. Forskjellen oppdages lettest bakfra.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den store nyheten visuelt er nemlig at SUV-ene får Skoda-navnet skrevet tvers over hekken, i stedet for logoen. Det er en ny detalj som ble innført i forbindelse med Scala og Kamiq og siden har funnet veien til nye Suberb, og nå altså Karoq og Kodiaq.

Men selvsagt kommer også noen tekniske oppgraderinger. Viktigste av disse er en ny «sideassistent» som erstatter den tidligere blindsonevarsleren.

Sideassistenten har en rekkevidde på 70 meter, 50 meter mer enn det tidligere systemet. Den benytter ro radarsensorer til å oppdage kjøretøy som nærmer seg eller som befinner seg i blindsonen.

Varselsignalene er også blitt tydeligere. Fra å sitte i selve speilflaten tidligere er varsellysene nå flyttet til innsiden av speilhuset hvor de vises mot sort bakgrunn. Det gjør dem enklere å oppdage, og de kan også reguleres i lysstyrke.

Varsel om kryssende trafikk under rygging er også inkludert i systemet.

En annen nyhet er at adaptivt chassis, som så langt kun har vært levert i forbindelse med firehjulsdrift, også kan bestilles til biler med forhjulsdrift.

Karoq får et nytt motoralternativ i 2.0 TDI med 190 hestekrefter. Motoren, som allerede fins i Kodiaq, leveres i kombinasjon med firehjulsdrift og 7-trinns DSG automatkasse som standard.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: