Volvo : Volvo drypper elbil-nyheter - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Volvo drypper elbil-nyheter
Volvo slipper flere detaljer rundt elbilen som skal vises frem for første gang om en uke.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Volvo melder at det gjøres store endringer i infotainmentsystemet når XC40 kommer som elbil. Det nye systemet er basert på Android og vil ifølge bilprodusenten tilby kundene et helt nytt og intuitivt grensesnitt, nye integrerte teknologiske løsninger, samt flere tjenester fra Google. 

Volvo Car Group er det første selskapet som går sammen med Google om å integrere et Android-basert infotainmentsystem, der tjenester som Google Assistant, Google Maps og Google Play Store er innebygd. De to selskapene har vært utviklingspartnere de siste årene.

Det nye systemet kommer med full integrasjon av Android Automotive OS - Google sin Android-plattform med åpen kildekode. Systemet vil tilby sanntidsoppdateringer av tjenester som Google Assistant og Google Maps, i tillegg til bilapplikasjoner som kan utvikles av andre internasjonale utviklermiljøer.

Trådløse oppdateringer
Helelektriske XC40 blir også den første Volvo-modellen som kan motta større software- og operativsystemoppdateringer trådløst, også kalt «over the air-oppdateringer».

Frem til nå har denne typen oppdateringer vært begrenset til applikasjoner og kart. Dette gjør at Volvo kan fortsette å oppdatere bilen, selv etter at den har forlatt fabrikken.

– Nå får du endelig den samme opplevelsen i bilen som du er vant til fra mobiltelefonen, men tilpasset for at det skal kunne brukes sikkert mens man kjører. Når man samtidig sørger for at bilen kan få over the air-oppdateringer til alt fra vedlikehold til nye funksjoner, holder bilen seg like oppdatert og moderne som alle andre digitale produkter man har tilgjengelig i dag, sier Henrik Green, Chief Technology Officer i Volvo Cars.

Volvo On Call videreutvikles
Volvo Cars skal bruke den digitale tjenesteplattformen Volvo On Call og et stadig sterkere miljø med dataingeniører til å videreutvikle software og oppkoblede tjenester til bilene. Eksempelvis skal det nye infotainmentsystemet være helintegrert med Volvo On Call og tilby nye funksjoner, slik som overvåking av batteristatus og ladenivåer. 

Nye helelektriske XC40 skal vises fram for første gang 16. oktober. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: