Ford : Nå starter el-bølgen fra Ford - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Nå starter el-bølgen fra Ford
Ford skal lansere åtte nye, elektrifiserte varianter i Europa i løpet av 2019. Nå er produksjonen av den første i gang; mild hybrid-SUV-en Ford Puma
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Produksjonen av den første av åtte nye, elektrifiserte Ford-varianter - som lanseres i Europa i løpet av 2019 - er i gang. Den nye kompakte 48-volt mild hybrid-SUV-en Ford Puma kommer til Norge før jul i år, opplyser den norske importøren.

De første eksemplarene av Puma har allerede rullet av samlebåndet på Fords toppmoderne fabrikk i Craiova i Romania.

- Nye Puma er det første eksempelet på Fords nye designfilosofi hvor kvalitet, kjøreegenskaper og avanserte førerassistanseteknologier står i sentrum. Jeg er helt sikker på at Ford Puma kommer til å bli en stor suksess i Norge så vel som i hele Europa, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Prisene starter på 275.800 kroner for rimeligste modell som ifølge Ford er godt utstyrt.

Storsatsing på elektrifisering
Ford har forsterket bemanningen på fabrikken med 1.700 nyansettelser og investert rundt 200 millioner euro for å være klare til produksjonen av den første av en rekke elektrifiserte nyheter.

Tidligere i år annonserte Ford at alle deres modeller skal få en elektrifisert variant – enten en mild hybrid, en full hybrid, en ladbar hybrid eller en helelektrisk variant. 

Ford forventer at mot slutten av 2022 vil de elektrifiserte variantene stå for mer enn halvparten av deres personbilsalg i Europa. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: