Seat : Rimelig og enkelt fra Seat - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Rimelig og enkelt fra Seat
Seat lanserer nå et tilbud som kan bli attraktivt for svært mange nordmenn. For under to tusenlapper i måneden får du din egen elbil til disposisjon.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Seat lanserer nå Frii, en bilabonnementstjeneste hvor den nye elbilen SEAT Mii electric blir tilgjengelig for bare 1990 kroner per måned, uten binding, men med praktisk talt alle kostnader inkludert.

Med Frii kan du etter én måned si opp avtalen akkurat når du ønsker, da følger én måneds standard oppsigelsestid. En annen begrensning er maksimal kjørelengde på 10.000 kilometer i året – det burde være tilstrekkelig for de fleste nummer to eller tre-biler.

Månedsprisen ligger ifølge Seat langt under hva som har vært tilgjengelig i dette markedet til nå, og inkluderer viktige elementer som forsikring og service. Forsikringsavtalen er spesielt fremforhandlet med IF Mobility for Seats Frii-kunder.

– Reaksjonen vi har møtt i våre enkle pre-tester i markedet er at det må være mye med liten skrift. Men det er det altså ikke, utover vanlige standardvilkår. Frii er så billig som det først fremstår, sier Ole Kristian Ågotnes, direktør for Seat i Norge i Harald A. Møller AS.  

SEAT har ambisjoner om å utforske den reelle interessen for bilabonnement i Norge, ved å tilby helt nye elbiler til en pris som gjør at kundene kan ta seg råd til den fleksibiliteten en slik tjeneste innebærer.

Bilene blir tilgjengelige etter førstemann til mølla-prinsippet, men SEAT Norge har allokert et solid antall biler til Frii.

– Seats Frii er nye fullelektriske biler, uten binding, med praktisk talt alt inkludert, til en pris markedet ikke har sett maken til, sier Ågotnes.

Pris er et element Ågotnes mener er helt vesentlig når man tilbyr produkter til en målgruppe som ikke ønsker å bindes opp av tradisjonelle kjøps- eller leasingavtaler

Les mer og bestill bil her

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: