Nytt Bil i postkassen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Nytt Bil i postkassen
Hvis du vil vite mer om Ford Mustang Mach-E, siste måneds store overraskelse i valg av navn, er det bare å slå opp i seneste nummer av bladet Bil.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Inspirert av Mustang, skrev Ford i ukevis i forkant av lanseringen av en helelektrisk familie-SUV. Stor var overraskelsen da Ford valgte å legge elbilen inn som et familiemedlem til legendariske Mustang og bruke navnet fullt ut; Mustang Mach-E.

I forkant av lanseringen dro mange norske journalister til Los Angeles for å se el-Mustangen. BilNorge og bladet Bil dro heller til Aker brygge i Oslo hvor Mustang Mach-E hadde Europa-premiere samtidig med LA. I seneste Bil leser du vår omfattende reportasje om den viktigste bilen Ford lanserer i Norge i 2020.

Polestar
Viktig vil Norge også være for elektriske Polestar 2 når den kommer i salg til sommeren. Men som en forsmak på hva som er i vente fra kinesisk/svenske Polestar har Bil kjørt bensin/elektriske Polestar 1, en Gran Turismo med 609 hk, 1000 Nm i moment og priset til drøyt 1,6 millioner kroner. Et eventyr av en bil, så les mer om eventyret i årets siste Bil.

Intet Bil uten en omfattende test. Denne gang lar vi Porsche Cayman T duellere mot Toyotas gjenoppståtte Supra. Hvordan det gikk? Du finner svaret i Bil.

Skoda Octavia
Kommende vårs viktigste bensin/dieselbil sett med norske øyne vil utvilsomt bli Skoda Octavia. Bil har allerede kjørt den – i kamuflert utgave. Våre notater om bilen står å lese i Bil.

I siste halvdel av 2020 snus trolig ventekøproblematikken på hodet: Elbilene venter på kjøperne, og ikke motsatt som det er nå. Bil har forsøkt å ta temperaturen på de elektriske bilforventningene. Saken leser du seneste Bil.

Mini og historien
Youngtimers er en etablert spalte i Bil. Denne gang knyttes den opp mot 60 års jubileet til Mini. Vi lar derfor Stein Kravik representere brukerne. Han kjøpte sin Mini for 50 år siden, og har bilen fortsatt. Historien om hvorfor han kjøpte den, hvorfor han beholdt den og hvordan han har brukt den de seneste årene leser du i Bil.

Sverre Malling er kunstner innkjøpt i mange samlingen og av Nasjonalgalleriet. Men for Malling er også vakre biler kunst, så han har sikret seg et par ikoner: Volvo P1800 og Citroën SM.

Hvorfor en kunstner kjører slike biler, og ikke har andre hverdagsbiler, forteller han om i juleutgaven av Bil som i disse dager dumper ned i postkassen hos abonnentene.

Bladet Bil kommer også snart i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: