Opel Insignia: Opel oppdaterer Insignia - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
23 bilder i galleri
Opel oppdaterer Insignia
Insignia er klar for en midtlivs oppdatering. I kjent Opel-stil får den avansert lysteknikk med hele 168 LED-er i frontlyktene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Opel Insignia debuterer under Brussel Motor Show i januar. Det nye frontdesignet kommer som et resultat av ytterligere en utvikling av Opels lysteknologi.

Systemet med betegnelse IntelliLux LED® Pixel Light består av 84 LED-elementer i hver frontlykt, noe som gjør at lyktene reagerer både raskere og mer presist. Det sørger for maksimal sikt og enda sikrere turer på norske, mørke vinterveier.

De nye frontlyktene gir, sammen med den nye grillen, et visuelt inntrykk av at den oppdaterte modellen er både bredere og lavere enn forgjengeren.

Dagens Opel Insignia er pakket med avansert teknologi. Nå lover Opel at både sikkerhet og komfort økes ytterlige ved at Insignia har fått et digitalt ryggekamera som, i kombinasjon med radarer, sørger for å varsle om kryssende trafikk.

Når nye Opel Insignia introduseres våren 2020 skal nye bensin- og dieselmotorer også sørge for at modellen er mer effektiv enn tidligere. Firehjulsdrift blir som tidligere tilgjengelig i utvalgte varianter.

– Opel fortsetter å demokratisere teknologi. Med IntelliLux LED-lys tilgjengelig både på Astra, Insignia og nye Corsa-e, er Opel perfekt for en lang norsk vinter, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Johnny Danielsen.

Introduksjonen av første generasjon IntelliLux LED-lys på Astra i 2015 fulgte opp mange år med AFL, adaptive xenonlys.

De nye lysene setter ifølge importøren en ny standard i klassen, og øker antallet LED-elementer fra 32 til 168.

Lyset justeres sømløst på millisekunder ved hjelp av to separate kontrollenheter. Resultatet er at et større område enn tidligere blir opplyst, og maskeringen av møtende kjøretøy blir enda mer presis.

For Opels del får vi håpe en oppdatert modell hjelper på salget. Ifølge OFV er det kun registrert 164 nye Insignia hittil i år – en nedgang på 66 prosent fra samme periode i fjor.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: