Følg Dennis Hauger fra stua - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Følg Dennis Hauger fra stua
Supertalentet Dennis Hauger tar i år steget opp i Formel 3 og får dermed mulighet til å vise seg frem for tusenvis av tilskuere og – ikke minst – talentjegerne i Formel 1.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Nordic Entertainment Group (NENT) vil i år vise alle løpene til det norske Formel 1-håpet Dennis Hauger på Viasport og Viaplay. Hauger skal kjøre FIA Formula 3 Championship, og alle løpene blir kommentert på norsk.

Dennis er utvilsomt det største norske Formel 1-håpet noensinne. Etter to år i Formel 4 skal han i år kjøre Formel 3 – kun to nivåer under Formel 1. F3-løpene går lørdag og søndag som oppvarming til Formel 1-løpene, og Viasport og Viaplay viser alt direkte.

– Aldri tidligere har vi hatt en fører med en større mulighet til å komme til Formel 1 enn Dennis Hauger. Han vant i fjor det italienske Formel 4-mesterskapet med rekordstor margin, og er en av juniorførerne til Formel 1-teamet Red Bull, sier Formel 1-kommentator Atle Gulbrandsen.

I tillegg kjempet Dennis i toppen av det tyske Formel 4-mesterskapet hvor han til slutt endte på andreplass.

Det er Simen Næss Hagen og Aleksander Wiik som skal kommentere de fleste Formel 3-løpene, men også Formel 1-kommentatorene Gulbrandsen, Henning Isdal og Stein Pettersen vil bidra.

– Vi kommer til å følge Dennis Hauger tett denne sesongen. Det blir egne intervjuer som vi skal vise i vår studiosending før Formel 1-løpene. Dennis vil i tillegg være med som gjest i studio under noen av løpene hvor han selv ikke kjører, sier programsjef sport, Christian Ramberg.

Årets første løp i Formel 3 kjøres i Bahrain den 21. mars.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: