Ford Puma: Puma ST – uten en tråd - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
21 bilder i galleri
Puma ST – uten en tråd
SPIONBILDER: Det nærmer seg tydeligvis avduking, for nå gir Ford blaffen i å kamuflere sitt lystigste innslag i den nye Puma-familien.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er jo artig at Ford vekker opp en gammel betegnelse og klistrer på noe helt annet enn bilen som opprinnelig het Puma

Nye Puma kan godt ende opp som en volumselger, for den har en del av de egenskapene mange er på jakt etter – kompakte utvendige mål, praktiske egenskaper og en litt høy sittestilling.

Det gjør at den kan føles større innvendig enn fotavtrykket skulle tilsi. Dessuten er den elektrifisert, om enn i relativt mild grad i alle fall i første omgang.

Bilen på bildene – Puma ST – blir definitivt ikke noen volumselger, i alle fall ikke i Norge. Men de som ønsker noe lystig og kompakt kan nok glede seg.

Kanskje skal den vises i Genève allerede i begynnelsen av mars, for de mildere variantene er allerede kommet til Norge, priset fra kr 275.000. Jeg regner med at våre kolleger i bladet BIL snart får lagt hendene på et testeksemplar.

Vi fortalte ganske mye om Puma ST da vi presenterte de første bilder av en kamuflert bil før jul, men uten kamuflasje kommer flere detaljer til syne. Som den sorte dekoren nederst på støtfangeren og den store intercooleren som ligger skjult bak denne.

Hekken inneholder en forstørret takspoiler og doble eksosrør. Bremsene er kraftigere enn på standardutgaven, og innendørs er det sportsseter, trolig fra Recaro, og sportslig ratt og pedalsett.

Puma ST får samme drivlinje som Fiesta ST er satt opp med – en 1,5-liters tresylindret turbomaskin med 200 hester og et dreiemoment på 290 Newtonmeter. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: