Porsche : Lindland klar for Porsche Supercup - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Lindland klar for Porsche Supercup
Roar Lindland fortsetter i Porsche Supercup også i 2020. Men på grunn av koronaviruset er det fortsatt uvisst når sesongen starter.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Roar Lindland er klar til å forsvare sitt gull i ProAm-klassen i Porsche Supercup også i 2020, og fortsetter for det franske teamet Pierre Martinet by Alméras.

– Det er deilig å ha alt klart foran sesongen, og jeg er klar til å forsvare sammenlagtseieren fra i fjor. Teamet og jeg arbeider godt sammen, og jeg er heldig som også i år har fått med meg dyktige samarbeidspartnere, noe jeg er veldig takknemlig for, sier Roar Lindland.

Som teamkamerat får Lindland Porsche Junior Ayhancan Guven, som er en av favorittene til å vinne Porsche Supercup totalt. Lindlands mål er å vinne ProAm-mesterskapet for tredje år på rad.

Nytt fra i fjor er at Lyngdølen i år kun skal satse på Porsche Supercup.

– Jeg har tidligere kjørt i den franske Porsche Cup’en samtidig med Supercup, og de siste par årene har jeg også kjørt i Carrera Cup Scandinavia. Det har vært utrolig morsomt å være tilbake der, for det er et bra mesterskap med svært høyt nivå. Jeg har vunnet løp og havnet på pallen i dette mesterskapet sammenlagt, men har nå bestemt meg for å kun prioritere Supercupen.

Når årets sesong skal starte er imidlertid uvisst på grunn av koronaviruset. Egentlig skulle årets første løp kjøres sammen med Formel 1 på Zandvoort i Nederland i mai, men både dette løpet og Spania Grand Prix er utsatt.

Samtidig er Monaco Grand Prix avlyst. Akkurat nå ser det ut som det første løpet blir på Red Bull Ring i Østerrike så sent som 5. juli, men det kan også bli tidligere ettersom sesongen nå vil endre seg fra opprinnelig plan og at disse løpene kommer inn senere på kalenderen.

– Koronaviruset må vi ta på alvor, og jeg støtter alle avgjørelsene for å forhindre spredning. Samtidig håper jeg at det ikke tar for lang tid før sesongen kommer i gang og at vi får kjørt så mange løp som mulig, men viktigst av alt at ting er tilbake i ett normalt gjenge fortest mulig og om vi er heldige kanskje like fort som det kom, avslutter Roar Lindland.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: