Lamborghini utdatert : Lambo fyrer løs – neste år - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Lambo fyrer løs – neste år
Her er det masse vinger og finner og scoop på taket og skikkelige luftinntak – men bortsett fra at det åpenbart er noe Lambo, aner vi ikke noe mer. Jo, forresten, 830 hester med normalt åndedrett.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Bare for å ta det siste først. Her er det fabrikken som forteller om 6,5-liters V12-motoren som uten et-eller-annet-charging på noensomhelst måte skal levere 830 hk.

Har du hørt SVJ gjøre litt nord for 750 hk? Ved 8.500 omdreininger. Skal vi gjette på (håpe?) at denne kommer over 9.000? For en konsert det kan bli.

På den annen side, dersom dette skal bli en ren «track special» har jo de fleste baner over hele verden nå støygrenser som er lettere å overvåke enn det er å sjekke «fri eksos» på landeveien. Kanskje denne må bli utstyrt med noen kunstferdige støydempere?

Vi har jo faktisk et bilde av doble rør der bak, men de sier ikke akkurat nok om antall dB.

Men, som sagt, vi aner ikke hva det er.

De bildene du ser her viser vel nok til at vi kan gjette på at den er basert på Aventador. Og det ser jo også ferdig nok ut til at vi kan gjette på at den blir klar til 2021.

Men det er jo masse her som ikke er Aventador også. Alle luftinntakene, for eksempel, eller den enorme vingen der bak.

Og det er jo nok ekstra skop og flaps og diffuser langt nede der bak til å kunne fylle et helt hjørne i stylingavdelingen til Biltema. Pluss en splitter som mener alvor og enda noen aero-tillegg – noe av det ser faktisk ut som det er plukket av en Huracan GT3 Evo racer.  

Og da kan vi også gjette på ISR-kassa fra SVJ. De som har kjørt den sier at den funker topp på bane, ikke fullt så topp på landeveien. Og selvfølgelig er det også minst en smart diff om bord, men vi har ikke peiling på om den er bak- eller firehjulsdrevet heller.

Under skallet er det en hybridkonstruksjon av karbon og aluminium. Det hele kommer sikkert til å se veldig bra ut, for nå har Lamborghinis Squadra Corse fått sitt eget Centro Stile. (Husker du Huracan Super Trofeo Evo? Den var fra pennen til Nikola Peychich. Jeg har nemlig en følelse av at han er på denne her også.)

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: