Mercedes-Benz C-Klasse: Her er neste generasjon C-Klasse - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Her er neste generasjon C-Klasse
SPIONBILDER: Her er neste generasjon C-Klasse ute og tester i lett kamuflert form.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er ikke mer enn et års tid siden modellen fikk en teknisk oppgradering hvor det viktigste argumentet for Norge var at den ladbare hybriden, som står for majoriteten av salget, fikk vesentlig økt elektrisk rekkevidde. I praksis rundt 50 kilometer.

Bilen som er knipset her skal trolig på markedet sent neste år som 2022-modell.

Femte generasjon C-Klasse blir ny fra topp til tå, med avanserte hybride drivlinjer – både milde og ladbare – og avanserte autonome egenskaper derivert fra den nye S-Klassen.

Viktigste konkurrenter blir Audi A4 og BMW 3-serie. Dette er fortsatt viktige modeller for de tre erkerivalene, men denne bilklassen har tapt mye terreng til SUV-er de senere årene.

Mercedes går stille i dørene når de fornyer sine modeller, og likheten mellom C- og E-Klasse er slående. Neste C-Klassen blir en evolusjon på dagens modell, snarere enn en revolusjon med hensyn til design og format.

C-Klassen skal bygges på en revidert utgave av MRA-plattformen (for bakhjuls og firehjulsdrevne biler) som gir bedre muligheter for elektrifisering, blant annet med 48V-system. Plattformen skal også benyttes for neste generasjon GLC.

Ifølge Autocar vil toppmodellen fra AMG, C63 bytte ut V8-motoren med en hybridisert 2,0-liter med over 500 hestekrefter.

Som forgjengeren vil også neste generasjon C-Klasse komme i fire karosseriformer – som sedan, stasjonsvogn, coupé og cabriolet.

Men i tillegg skal den som E-Klassen lanseres i en ny All Terrain utgave som blir en direkte utfordrer til blant annet Audi A4 Allroad og Volvo V60 Cross Country – en stasjonsvogn med ekstra bakkeklaring og off-road-elementer.

Nye C-Klasse vil tilbys med et utvalg bensin- og dieselmotorer, med mildhybrid og plug-in teknologi. Kanskje klarer de å tøye den elektriske rekkevidden ytterligere.

Mercedes vil tilby det siste innen elektroniske hjelpemidler i C-Klassen, inkludert semiautonome egenskaper som gjør at du kan slippe rattet over lengre perioder og fjernstyre bilen inn på en trang parkeringsplass ved hjelp av nøkkelen eller en app.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: