Land Rover Range Rover Evoque: Forlenget Evoque - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Forlenget Evoque
SPIONBILDER: Selv om salget er meget beskjedent i Norge, er nye Range Rover Evoque en av Land Rovers mest populære modeller globalt. Nå kan den få en avlegger.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Ifølge OFV ble det kun registrert 169 nye Land Rovere på norske skilter i 2020, hvorav Evoque utgjorde 14 eksemplarer. Et meget beskjedent antall.

Nå er Land Rover godt i gang med elektrifiseringen av sine modeller – samtlige er lansert som ladbare hybrider – så kanskje det kan medføre større etterspørsel.

Det våre fotografer har kommet over her er ikke en vanlig Evoque – noe du ser ved å ta en nærmere titt på bakdørene som er vesentlig bredere enn på standardutgaven.

Vi snakker altså om en modell med strukket akselavstand (LWB), og det kan bety en av to ting – enten en variant med tre seterader og inntil 7 seter, eller en spesialversjon for Kina.

Kineserne har jo en forkjærlighet for biler med god baksetekomfort, og når verdens største bilmarked ønsker seg spesialversjoner, så stiller bilprodusentene selvsagt velvillig opp

Dersom det er snakk om en 7-seter skal den fylle en ganske trang nisje mellom den ordinære Evoque og Range Rover Velar. Førstnevnte måler 437 cm mens Velar, med tre seterader, strekker seg 480 cm fra front- til bakfanger.

Prismessig er differansen større enn de 43 centimeterne skulle tilsi. Mens Evoque har en startpris på 667.000 kroner, må du opp i 832.000 for å få en Velar.

Ifølge britiske medier har det vært spekulert i en strukket Evoque siden modellen debuterte for snart ti år siden

Den er aldri realisert, men derimot er det kommet spesialiteter som en 3-dørs utgave og en cabriolet, begge er borte etter generasjonsskiftet

En 7-seter kunne gi mer mening som en direkte konkurrent til Mercedes GLB og Volkswagen Tiguan Allspace

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: