Bentley Continental: Hybrid luksus fra Bentley - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Hybrid luksus fra Bentley
Bentley lanserer nå sin andre ladbare hybrid – luksussedanen Flying Spur. Bilen kommer til Norge sent 2021 og er foreløpig ikke priset.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Ifølge Bentley er dette deres hittil mest miljøvennlige bil, og den blir merkets andre hybrid etter Bentayga som nylig fikk en facelift og tekniske oppgraderinger

Drivlinjen i Bentley Flying Spur Hybrid kombinerer en 2,9-liters V6 med en avansert elmotor til en samlet effekt på 544 hestekrefter og maks dreiemoment på 750 Newtonmeter. Det betyr et tillegg på 95 hk og 50 Nm sammenlignet med Bentayga Hybrid.

Bensinmotoren står for 416 hk og 550 Nm mens elmotoren supplerer med 136 hk og 400 Nm. Batteripakken har en kapasitet på 14,1 kWt og kan ifølge Bentley fullades på rundt to og en halv time.

Null til hundre kan foretas på 4,3 sekunder mens den potensielle toppfarten er oppgitt til 285 km/t.

Teoretisk skal du kunne kjøre 700 kilometer med full tank og fulladede batterier, mens den elektriske rekkevidden er oppgitt til «mer enn 40 kilometer» som er 10 km kortere enn den oppgitte rekkevidden for Bentayga.

Ifølge pressemeldingen sørger den nye drivlinjen for vesentlig lavere utslipp, uten at det går på bekostning av den typiske Bentley-følelsen, men konkrete data får vi foreløpig ikke i påvente av typegodkjenningen.

I forbindelse med lanseringen av nye Bentley Flying Spur Hybrid som fant sted på Macallan Estate i Skottland, annonserte Bentley et nytt kompaniskap med den velkjente Whisky-produsenten der selskapene skal samarbeide om en rekke tiltak for en grønnere fremtid.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: