Mini Challenge
Mini Challenge

Nytt kit fra John Cooper

John Cooper er synonymt med Mini, så for ekte entusiaster er det nok godt å høre at det nå kommer et Works-kit til den nye Cooper S’en også.

Publisert Sist oppdatert

Klikk HER for alt fra Frankfurt!

Briter som spanderer £ 1.095 pluss fire timers arbeid, kan få settet montert på sin Cooper S. Dermed øker hk-antallet fra 175 til 192 og maks dreiemoment blir 250 Nm i området 1750-5000 o/min. Under hard akselerasjon gir overboost-funksjonen 270 Nm for en kortere periode.

Dermed kan null til hundre foretas på 6,8 sekunder mens du kan oppnå en toppfart på 232 km/t.

Byggeklosser

I pakken fra John Cooper Works inngår Works-logoer for grill og hekk, sportseksosanlegg, luftfilter og endret motorstyring – alt elementer for å perfeksjonere ytelsene.

Det visuelle inntrykket av bilen kan forbedres med et aero-kit, 18-tommers felger og detaljer i karbonfiber for eksteriør og interiør.

John Cooper Works kit er leveringsklart fra september, og samtidig debuterer en ny racerbil – John Cooper Works Challenge – på Frankfurt-utstillingen. Den får egne cuper i flere land og en internasjonal prislapp på € 49.900 eksklusiv avgifter. Men glem å få den registrert for gatebruk.

Powered by Labrador CMS