Renault-museum på skjerm

Renault er den foreløpig siste som har gjort om museet sitt til en virtuell opplevelse. Og det er gjort skikkelig. Du kan rusle gjennom hele historien, tilbake til 1898 og følge den frem helt til for cirka ti år siden.

Publisert

Noen museer på skjerm er produsert slik at de tar deg med på en rundgang gjennom hele anlegget. Her er det gjort på en annen måte, de har tatt for seg et og et utstillingsobjekt.

Plukk ut akkurat den modellen du vi se nærmere på, og du kan rotere den slik at du får den fra akkurat den vinkelen du vil. I tillegg får du en rekke detaljbilder og masse historie i tekst om den tiden og den modellen.

Det virker som de har tatt hver eneste modell og fotografert og scannet den på nytt for at den skal få en maksimal presentasjon i dette formatet.

Ikke det samme som å rusle rundt på Renaults store samling, selvfølgelig – men nesten.

Det kommer stadig til nye modeller, ettersom fotografene får jobbet seg gjennom det hele. Nå finner du vel ca. femti gamle biler der, om et år skal det være oppe i åtti.

Og tro ikke at det er bare de vanlige over-disken bilene du møter her. Du får racere fra pionertiden, du får rekordbiler fra 30-årene, og du får pickup og varebiler fra femti-tallet. Et skikkelig representativt utvalg.

Hvis du vil ta en tur kan du starte her

Powered by Labrador CMS