Norge på stjernekartet

Polestar har annonsert hvor de skal lansere sine biler først. Det er ikke ofte Norge havner i så eksklusivt selskap.

Publisert Sist oppdatert

Det var stor oppmerksomhet rundt lanseringen av Volvos nye merke i Shanghai i oktober. Nå har selskapet annonsert hvilke land som først skal tilby Polestar 1 – den første modellen, en 2+2 Coupé med 600 hester.

Norge er blant de første landene i verden som skal markedsføre Polestar gjennom såkalte Polestar Spaces – sentre der potensielle kunder fysisk kan møte merket og produktene. De første åpner i midten av 2019.

Ingen får kjøpe en Polestar 1, her kan man kun tegne abonnement på en bil som inkluderer det meste bortsett fra drivstoff. Ikke noe depositum – kun en fast månedspris.

Andre land som er med i første fase er Kina, USA, Tyskland, Sverige og Nederland. Flere land vil kommer til senere, så Norge er i en meget eksklusiv klubb her.

Polestar sier dette er landene med flest positive respondenter under lanseringen i Shanghai da en ny kunde per minutt registrerte sin interesse for en Polestar 1.

Du kan melde din interesse og skaffe deg et kønummer på www.polestar.com. Ordrebøkene åpnes tidlig 2018, så vi får nok snart ytterligere detaljer.

Produksjonen av Polestar 1 starter i Kina i midten av 2019 ved et nytt anlegg som er under bygging.

Powered by Labrador CMS