BMW X3Foto: Carparazzi©
BMW X3
Foto: Carparazzi©
BMW X3Foto: Carparazzi©
BMW X3
Foto: Carparazzi©
BMW X3Foto: Carparazzi©
BMW X3
Foto: Carparazzi©
BMW X3Foto: Carparazzi©
BMW X3
Foto: Carparazzi©

Avkledd BMW X3

Vi har sett den godt kamuflert tidligere, men her er de første bildene av en nærmest umaskert BMW X3.

Publisert Sist oppdatert

De ferske spionbildene er knipset i USA, og det er ikke tilfeldig. Det er nemlig der den skal produseres, nærmere bestemt ved BMW-anlegget i Spartanburg, side om side med de større BMW-SUVene, X5 og X6.

Dermed sier BMW takk for samarbeidet de har hatt med østerrikske Magna Steyr om produksjon av dagens modell.

Og en ny modell kan trenges for å møte økt konkurranse. BMW har lansert X1 som er nesten like stor som X3. Dessuten har Audi og Mercedes kommet på banen med Q5 og GLK som er betydelig mer raffinerte og luksuriøse enn X3.

LES: Vårt førsteinntrykk av BMW X1

Den nye X3 blir neppe mye større enn dagens modell, men den vil fremstå som mer premium – ikke minst i interiøret. Dessuten kommer BMWen til kort når det gjelder plass, spesielt sammenlignet med Q5. BMW ligger også et stykke bak konkurrentene i komfort-avdelingen, og dette er områder vi kan vente forbedringer på når neste generasjon lanseres.

LES OGSÅ: Litt grønnere super-SUV

Regn med et godt utvalg av både bensin- og dieselmotorer i kombinasjon med Efficient Dynamics som sørger for kombinasjonen høy effekt og lavt forbruk. En hybrid drivlinje står nok også på programmet.

SE: Lanseringskalenderen 2010

BMW X3 får trolig sin verdenslansering på høstens bilutstilling i Paris, og de første bilene kommer til Norge mot slutten av året. De som ønsker kombinasjonen diesel og automatgir må nok smøre seg med litt mer tålmodighet.

Powered by Labrador CMS