VW California

VW Caddy Topos Sail Concept

VW Caddy Topos Sail Concept

VW California

VW California

VW California

VW California

VW California

VW California

VW California

Spesial på Caddy

Denne helgen åpner Europas største messe for bo- og campingbiler i Düsseldorf. VW er på plass, blant annet med en spesiallaget Caddy

Publisert Sist oppdatert

Topos Sails
Det er Volkswagen Nyttekjøretøy som står for den spesielle kreasjonen basert på deres mest kompakte modell – Caddy. Bilen har et trelagt båtdekk på taket, og er således velegnet for solrike dager ved kysten.

Caddy Topos Sail henter designelementer fra klassiske yachter og har fått sitt fleksible tak dekket med planker og innrammet med rails i aluminium.

Adkomst til taket skjer via en stige utført i tre og aluminium på bakluka, og det er også innslag av treverk i sidepanelene og bakfangeren.

Jubileum
Volkswagen har lang erfaring med hensyn til bobiler – faktisk er det 20 år siden de første California camperne ble lansert i 1988 basert på Transporter III.

Men allerede på 1950-tallet startet glade amatører med å innrede sine egne bobiler basert på den første Transporter-modellen – det såkalte Rugbrødet.

Volkswagen er en av få, om ikke den eneste, tradisjonelle bilprodusenten som lager sine egne campingbiler. Hittil har de produsert over 80.000 av dem.

Düsseldorf Caravan Salon er åpen fra i dag (30/8) og til og med søndag 7. september. Du finner mer info på http://www.caravan-salon.de/

Powered by Labrador CMS