Kia og Daihatsu til Lillehammer

Lillehammer Bil startet med salg og service av bilmerkene Kia og Daihatsu fra nyttår. - Vi vil med dette dekke et nytt og spennende handelsområde, samtidig som vi etablerer et strategisk forhandlerpunkt i Gudbrandsdalen og Mjøsregionen, sier Dag Asbjørnsen, direktør for Kia og Daihatsu Norge.

Publisert Sist oppdatert

Kia er i dag Europas raskest voksende bilmerke og skal selge 3 000 nye biler i Norge i 2006. I tillegg skal Daihatsu selge 1 000 biler på landsbasis.

- Etableringen av egen Kia- og Daihatsu-forhandler i Lillehammer er et ledd i denne satsningen, sier Dag Asbjørnsen.

Med økt etterspørsel etter firehjulstrekkere ser Kjell Åge Skyttermoen frem å selge Kia og Daihatsu.

- Kia og Daihatsu har nå et av markedets sterkeste modellprogram innen firehjulstrekk, noe som passer meget godt inn i vårt distrikt og kundekrets. Vi ser frem til å kunne tilby moderne og driftssikre firehjulstrekkere i en riktig prisklasse, sier Kjell Åge Skyttermoen i Lillehammer Bil. Han forventer seg mye av modellspekteret til både Kia og Daihatsu.

- Allerede første året skal vi selge ca. 50 nye Kia og Daihatsu. Lillehammer Bil har i dag en markedsandel på ca syv prosent av nybilsalget i regionen gjennom merkene Peugeot og Chrylser/Jeep. Med de nye merkene på plass, skal vi nå en markedsandel på 10 prosent, sier Kjell Åge Skyttermoen.

Powered by Labrador CMS