Detroit 2019

Bilbyen Detroit innleder hvert år bilutstillings-kalenderen. Vi presenterer de viktigste nyheter.

Publisert Sist oppdatert

North American International Auto Show, forkortet til NAIAS, eller rett og slett Detroit-utstillingen. Dette er den største bilmessen på amerikansk jord, og den har alltid vært arrangert i første halvdel av januar.

Selv om utstillingen arrangeres i «Motown» er det ikke bare de amerikanske produsentene som stiller ut sine nyheter. I år er det imidlertid mange produsenter som glimrer med sitt fravær.

I håp om økt interesse har NAIAS besluttet å flytte utstillingen til juni måned fra 2020, så dette blir den siste utstillingen i en vinterkald Detroit.

Selvsagt vises det et stort utvalg av fullvoksne trucker og SUV-er som amerikanske bilkjøpere er så begeistret for her.

Men både europeiske, syd-amerikanske, koreanske, japanske og kinesiske produsenter er også representert i verdens nest viktigste bilmarked. Det er noen år siden USA ble passert av Kina, men fortsatt er de større enn hele Vest-Europa til sammen.

Lanseringskalender: Her finner du alle de norske bilnyhetene som lanseres i 2019

Pressedagene er i år 14. og 15. januar, så følger et par dager for bransje og VIP før publikum slipper inn dørene fra 19. til 27. januar.

Vi lover å gi deg en fyldig dekning av messen, så besøk oss jevnlig de nærmeste dagene.

Under finner du en alfabetisk oversikt over de nye modellene. Modellbetegnelsene blir klikkbare etter hvert som vi får skrevet omtaler.

Klikk her for kronologisk oversikt med de ferskeste sakene øverst

MODELLER:

DIREKTE FRA DETROIT:

Powered by Labrador CMS