Kia e-Niro
Kia e-Niro
Kia e-Niro
Kia e-Niro
Kia e-Niro

Nå løsner situasjonen for e-Niro

Etter to år med lange ventelister og meget begrensede leveringer er Kia-importøren så trygge på leveringssituasjonen at de åpner for nye bestillinger av e-Niro.

Publisert Sist oppdatert

Kia e-Niro ble lansert høsten 2018. Den skapte stor interesse, og reservasjonslisten ble etter hvert så lang at importøren stengte for nye bestillinger grunnet usikkerhet rundt når bilene kunne leveres.

BIL-test: Kia e-Niro møter Hyundai Kona Electric

I disse dager får de siste på reservasjonslisten tilbud om å skrive kontrakt, og dermed avvikles listen.

Men nå er det nytt håp for de som ønsker en e-Niro – fra i dag åpnes det nemlig for at nye kunder kan bestille bilen hos sin forhandler.

– Etter forholdsvis dårlig tilgang på e-Niro i 2019 er det gledelig at vi nå kan levere ut biler i høyere takt, sier Irene Solstad, direktør for Kia i Bertel O. Steen.

– Forhandlerne har frem til nå signert kontrakter med dem som har stått på reservasjonslisten. Fra i dag, 24. juni, åpner vi opp for nye kunder som ønsker å kjøpe e-Niro. Ved bestilling nå regner vi med å kunne levere bil i løpet av 3-4 måneder.

e-Niro kan for mange fungere som en praktisk familiebil takket være god rekkevidde (455 km WLTP), plass til fem personer og et anvendelig bagasjerom på 451 liter (1405 liter med baksetene nedslått).

Bilen leveres i to ulike utstyrsnivå, og tilgjengelig utstyr er blant annet LED nær- og fjernlys, adaptiv cruise-kontroll, elektrisk justerbart fører- og passasjersete, Kia UVO app, 10.25" multimedieskjerm, takrails, lydsystem med 8 høyttalere, samt Tom Tom Live funksjoner.

Ifølge importøren har Kia e-Niro alt av moderne sikkerhetsutstyr, blant annet automatisk nødbremsesystem m/ fotgjengergjenkjenning.

Prisene starter på 371.900 kroner for e-Niro Active mens du for 30.000 kroner mer får toppmodellen e-Niro Exclusive.

Powered by Labrador CMS