Genesis G80 & GV80

Genesis G80 & GV80

Genesis G80 sedan

Genesis G80 sedan

Genesis G80 sedan

Genesis G80 sedan

Genesis G80 sedan

Genesis G80 sedan

Genesis G80 sedan

Genesis G80 sedan

Genesis GV80 SUV

Genesis GV80 SUV

Genesis GV80 SUV

Genesis GV80 SUV

Genesis GV80 SUV

Genesis GV80 SUV

Genesis GV80 SUV

Endelig: Genesis kommer til Europa

Vi har etterlyst dem lenge, men nå kommer endelig Hyundais luksusmerke til Europa. De starter i tre byer.

Publisert Sist oppdatert

Genesis har eksistert i Amerika i drøyt fem år og gradvis ekspandert til nye markeder – om enn ikke så mange foreløpig.

I fjor høst avslørte vi spionbilder av en ny elbil under utvikling på konsernet nye plattform som Hyundai benytter for Ioniq 5 og Kia for sin EV6, og da antydet vi at nå burde også Europa stå for tur.

Men det er ikke nordmenns sult på elbiler som står øverst på prioriteringslisten for Genesis – i første omgang skal merket nemlig kun lanseres i England, Tyskland og Sveits hvor de vil opprette sine studios i henholdsvis London, München og Zürich. Det skjer allerede i sommer.

Genesis tar mål av seg å tilby en service som går langt utenpå det konkurrentene har gjennom en tjeneste døpt «Genesis difference». Den innebærer en transparent pris som er lik for alle og inkluderer en femårsplan med helt problemfritt bilhold – uten ekstra kostnader.

Bilene skal selges direkte til interessenter gjennom dedikerte nettsider og Genesis Studios i de tre utvalgte byene.

Kunden får en fast Genesis Personal Assistant å forholde seg til, og denne skal ta seg av absolutt alle aspekter ved kjøp og eierskap slik at bileieren slipper å bruke av sin egen dyrebare tid.

Skal bilen på service eller skal det legges om hjul? Assistenten henter bilen hjemme eller på kontoret og leverer den tilbake så snart jobben er utført. Trenger du bil i mellomtiden? Slapp av, assistenten fikser det også. Og alt er inkludert i prisen de første fem årene.

– I løpet av de siste fem årene har kunder i våre utvalgte markeder lært seg å sette pris på vår unike design, produktkvalitet og opplevelse gjennom hele eierskapsperioden. Nå er tiden inne for neste kapittel, og vi gleder oss til å lansere våre luksusbiler i Europa, sier Jaehoon Chang, global toppsjef for merkevaren Genesis.

De første modellene Genesis skal tilby i Europa er luksussedanen G80 og SUV-en GV80. Så vil de mer folkelige G70 og GV70 følge litt senere. Genesis lover videre at en dedikert europeisk modell vil debutere senere på året.

Forrige måned avduket Genesis sin første elbil i Shanghai, og denne er også aktuell for Europa.

Ytterligere to elbiler – hvorav den ene er bygget på Hyundai-gruppens dedikerte plattform – skal lanseres innen neste sommer. La oss håpe den elegante konseptbilen X Concept som vi møtte i Shanghai blir en av disse.

Powered by Labrador CMS