Skoda Fabia SedanFabia sedan  forfraFabia sedan  forfra
Skoda Fabia Sedan
Fabia sedan forfra
Fabia sedan forfra
Skoda Fabia-familienSkoda Fabia-familienSkoda Fabia-familien
Skoda Fabia-familien
Skoda Fabia-familien
Skoda Fabia-familien
Skoda Fabia sedanFabia sedan bakfraFabia sedan bakfra
Skoda Fabia sedan
Fabia sedan bakfra
Fabia sedan bakfra
SkodaSkoda Fabia SedanSkoda Fabia Sedan
Skoda
Skoda Fabia Sedan
Skoda Fabia Sedan
Skoda Fabia sedanFabia sedan bagasjeromFabia sedan bagasjerom
Skoda Fabia sedan
Fabia sedan bagasjerom
Fabia sedan bagasjerom

Fabia Sedan til Geneve

Den 8. mars i fjor ble Skoda Fabia lansert på det norske markedet. Ingen tilfeldig valgt dato. Til Paris-utstillingen hadde tsjekkerne med seg en nydelig stasjonsvogn-utgave. Og den suksessrike småbilen har gitt Skoda blod på tann.

Publisert

Bredde og høyde for sedanen er den samme som for combi-kupeen. Men bilen har blitt 26cm lenger for å få plass til bagasjerommet, for øvrig de samme mål som stasjonsvognen har. Motormessig kan du velge mellom fire bensinmotorer og to dieselutgaver.

Drøyt 800 Fabia ble solgt på det norske markedet i 2000. For inneværende år er målsetningen doblet til 1600 biler, og da er det nok godt å ha tre modellvarianter å lene seg på. Marina Bakkum hos Harald A. Møller, regner med at stasjonsvognen, som introduseres 22. mars, alene skal stå for 1000 enheter inneværende år. Den får en startpris på 149.900 med 1,4-liters motor på 68hk og blir dermed Norges billigste stasjonsvogn.

Fabia Sedan får sin debut på Gene-utstillingen og er leveringsklar for Norge en gang på høsten. Importøren har foreløpig ikke fastlagt priser på denne.

LES OGSÅ:
Skoda Fabia, prisgunstig stasjonsvogn
Skoda Fabia lanseres 8. mars

Powered by Labrador CMS