Lanseringer 2024

178 bilnyheter du kan glede deg til

Her er de viktigste bilnyhetene som presenteres i løpet av 2024. I oversikten finner du over 170 bilmodeller – de fleste med klikkbare lenker som leder til omtaler.

Publisert Sist oppdatert

Dette er i hovedsak modeller som kommer på markedet i løpet av 2024, men importørene tar forbehold om at lanseringstidspunktene kan avvike fra de vi har fått antydet nå. I noen tilfeller har vi bare fått bekreftet at nyheten kommer i løpet av 2024, uten nærmere tidsangivelse.

Vi har også tatt med enkelte nyheter vi anser som viktige selv om de ikke kommer til Norge, samt noen som ligger lengre frem i tid enn 2024 strekker seg.

Det fins modeller vi har god grunn til å anta blir vist i løpet av året, men som mangler bekreftelse fra importør. Disse er tatt med i oversikten uten lanseringstidspunkt.

Ved å klikke på de aktive lenkene finner du omtaler av de aktuelle modellene. Oversikten oppdateres kontinuerlig gjennom året, inkludert de aktive lenkene, hver gang vi får tilgang ny informasjon.

I datofeltet øverst på siden kan du se når siste endring fant sted. Vær obs på at du må klikke "vis flere" for å se hele tabellen. Du kan også benytte søkefeltet for å lete opp et merke eller en modell.

Hold deg oppdatert med daglige nyhetsbrev – registrer deg gratis her!

Omtalene er basert på spionbilder, renderinger, konsepter fra bilutstillinger samt offisiell informasjon fra produsentene.

Våre journalister er blant de første som prøvekjører bilene, og dette formidler vi gjennom førsteinntrykk.

Når modellene noen måneder senere kommer til Norge, tester vi flere av dem mer inngående, gjerne mot aktuelle konkurrenter. Testene publiseres først i bladet BilAutofil og noe senere på BilNorge.no.

Her finner du tester publisert på BilNorge.no

© Copyright BilNorge.no

Powered by Labrador CMS