Andreas Hjetland

Espen Tollefsen

AS AutoMateriell styrker Stavanger-avdelingen

To nye serviceteknikere er nå på plass for å møte den økte etterspørselen fra markedet i Stavanger.

Publisert Sist oppdatert

Andreas Hjetland (20) begynte som servicetekniker hos AS AutoMateriell den 1. oktober. Han er utdannet bilmekaniker, og har jobbet hos Rune Helleland AS hvor han har gått læretiden frem til fagbrev.

Hjetland har stor interesse for alt som har med ”skruing” å gjøre, og imøteser med iver de utfordringene som vil møte ham som allsidig servicetekniker hos AutoMateriell. Andreas har tidligere hatt sommerjobb hos bildelgrossisten Romnes, og har således kjennskap også til lager- og delerutiner han vil møte hos AS AutoMateriell.

Espen Tollefsen (33) begynte som servicetekniker hos AS AutoMateriell den 1. november. Han kommer fra Bil og Anleggsdekk AS (tidligere Madla Gummiservice) hvor han den siste tiden har vært avdelingsleder.

Tollefsaen blir betegnet som en ”tusenkunstner” som går løs på alle de utfordringer som måtte melde seg av teknisk art, det være seg problemløsing, reparasjoner, nytenking osv. Espen vil være en viktig ressurs som allsidig servicetekniker for AutoMateriells kunder.

Om AutoMateriell AS

AutoMateriell ble etablert i Oslo i 1939, og er i dag en av Norges største leverandører av verkstedutstyr til norsk bilbransje, med lang erfaring innen løfteutstyr, hjullstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har AutoMateriell også tilbudt planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

AutoMateriell er også importør av et stort antall bildeler og rekvisita til norsk bilbransje. Blant merkenavnene som AutoMateriell representerer i Norge er en rekke kjente navn som blant annet Ahcon, Altus , Dura, Ecotechnics, Haweka, John Bean, Klann, M&B, Maha, Mondial, Monoflex, Monroe, Mont Blanc, NGK, Pasquin, Rotary, Sicam, Stertil Koni, Walker og Werther.

AutoMateriell har hovedkontor i Lier og avdelingskontorer i Trondheim, Kristiansand og Stavanger, og har p.t. 43 ansatte.

Powered by Labrador CMS