Skinnende rent - på norsk

En ny, norsk oppfinnelse gir helt rene bilvinduer på et blunk.

Publisert Sist oppdatert

TT Micro AS, som er en norsk distributør av tilbehørsprodukter til bil, lanserer nå Washinside. Produktet er utviklet, produsert og patentert i Norge.

Washinside er en vindusvasker som er laget for innvendig vask av bilvinduer, og består av en holder med utskiftbare mikrofiberpads.

Som følge av størrelsen, det lange skaftet og det fleksible hodet er det enkelt å komme til overalt.

Washinside er ferdig fuktet og klar til bruk. På den måten unngår man for eksempel å bruke for mye såpe.

Vasken utføres ved å føre paden rolig og lett frem og tilbake over vinduet. Resultatet blir ypperlig, i følge leverandøren. Helt uten skjolder eller behov for å tørke etterpå.

Ingen løsemidler
I Washinside brukes det bare mild og biologisk nedbrytbar såpe, og ingen løsemidler. Plasten som brukes i Washinside-produktene er dessuten laget av resirkulerbar polypropylen.

Washinside er allerede tilgjengelig, og startpakken, som inneholder ett håndtak og to pads, har en veiledende utsalgspris på 99 kroner. Refillpakker er også tilgjengelige.

Om TT Micro AS
TT Micro AS har mer enn 25 års erfaring innen distribusjon, salg og markedsføring av blant annet tilbehørsprodukter til bil. Selskapet har i dag markedsledende produkter i sitt segment. Omsatte i 2010 for nær 54 millioner kroner, og fikk et resultat før skatt på 1,5 millioner.

Powered by Labrador CMS