Tammermatic med Statoil-avtale

Tammermatic Oy och Statoil Fuel and Retail ASA har inngått en internasjonal samarbeidsavtale.

Publisert Sist oppdatert

Tammermatic Oy, som er en del av Tammermatic Group Ltd, og det internasjonale norske selskapet Statoil Fuel og Retail ASA, har inngått en langsiktig samarbeidsavtale på 3 til 5 år.

Tammermatic leverer vaskemaskiner for personbiler og tilhørende rengjøringskjemikalier servicetjenester til Statoils bensinstasjoner.

Avtalen omfatter primært leveranser til Statoil-stasjoner i Norge, Sverige, Russland og Estland. I Russland, Estland og Norge er Tammermatic Statoil hovedleverandør.

Et titalls produsenter av bilvaskemaskiner konkurrerte om kontrakten. Tidligere hadde Statoil nasjonale kontrakter med tre produsenter av vaskemaskiner.

- Nå dreier det seg om en sentral avtale med to produsenter, hvorav den ene er Tammermatic, sier adm direktør Juha Soutolahti i Tammermatic Group Oy.

Tammermatic og Statoil har også samarbeidet tidligere. Dette samarbeidet har resultert i innovasjoner som nå brukes av hele bransjen.

- I tillegg til vårt brede produktspekter og tjenestetilbud, var vår kundeorienterte virksomhet og et samarbeid som gir Statoil merverdi, sterke argumenter når vi forhandlet avtalen, sier Soutolahti.

Han opplyser at Tammermatic under kontraktsperioden produserer rundt 60 biler vaskemaskiner i året for Statoil.

- Dette gir en god basisproduksjon for selskapets produksjonsanlegg, som ligger i Tampere (Tammerfors) i Finland, sier Juha Soutolahti.

Norsk importør av Tammermatic er Holta & Håland.

Om Tammermatic Group Oy / Ab
Tammermatic Group Ltd er et globalt teknologiselskap som produserer utstyr for vask av biler, tunge lastebiler, busser, tog og spesialutstyr. Tammermatic Group Ltd består av Tammermatic Ltd og Inter Clean Equipment, Inc. Tammermatic Group har levert produkter til 70 land over hele verden. Tammermatic Groups hovedkontor ligger i Tampere (Tammerfors) i Finland. Konsernet har 150 ansatte i Finland, USA og Sverige.

Powered by Labrador CMS