Vil skru mer

Igangkjøring av bilverksted med PKK for biler inntil 3,5 tonn er viktigste satsingsområde for Vianor Moss.

Publisert Sist oppdatert

Tre av teamet i Vianor Moss: Fra venstre formann Czeslaw Wandas, teknisk leder Alexander Baliet og daglig leder Bjørn Midtlien.

- Som faghandel skal vi også være rådgivere, og sørge for st kunden får litt mer enn forventet, sier nyansatt daglig leder Bjørn Midtlien i Vianor Moss.

Han kom til Vianor fra stillingen om daglig leder i Bilens Eksosanlegg i Oslo.

- Når alt kommer til alt handler jo god kundebehandling om å behandle andre slik du selv ønsker å bli behandlet.

Vianor Moss har ansatt Alexander Baliet som teknisk leder. Han har lang erfaring fra tyske bilverksteder.

For haldenseren Midtlien var det en velkommen retur til hjemfylket etter en lang periode i hovedstaden, og jobben passet som hånd i hanske:

- Vianor er i bilbransjen, og for meg var denne jobben midt i blinken, ikke minst på grunn av verkstedsatsingen, sier han.

- Vi vil være konkurransedyktige på pris, og vi skal klare å være så effektive at vi holder prisene på et hyggelig nivå.

- De er jo også slik at når vi først har bilen inne til eksempelvis dekkskifte, så ser vi lett dekkslitasje som kan indikere hjulstillingsfeil. Kanskje er det rett og slett bare behov for nye dekk, men uansett kan vi løse det som måtte være av utfordringer med vår komplette utrustning for hjulstillingskontroll.

I følge Midtlien vil Vianor Moss nå også vil intensivere satsningen mot tungbilmarkedet, etter hvert også med oppsøkende virksomhet.

- På den tunge siden har vi stort vekstpotensial. Nå er vi i en forberedelsesfase. Vi må dyktiggjøre oss før vi starter for fullt, for dette er et krevende marked med kunder som forvalter store verdier.

- På personbilsiden har vi allerede god markedsandel, men også den må tas vare på, og gjerne videreutvikles gjennom våre nye verkstedtjenester.

- Et populært dekkhotell er med på å styrke båndene til personbilkundene.

- Hos oss skal kundene alltid oppleve at vi holder det vi lover, og at det er rent, ryddig og ordenlig, sier Bjørn Midtlien.

Powered by Labrador CMS