Vinn billetter til Oslo Motor Show!

Vil du være med og oppleve norsk motorentusiasme på sitt største? Vi deler ut billetter til Oslo Motor Show, og slik kan du sikre deg en.

Publisert Sist oppdatert

Oslo Motor Show går av stabelen helgen 28.-30. oktober, på Norges Varemesse på Lillestrøm, og vi har lyst til at så mange som mulig skal ta turen innom det som er høstens store motor-happening.

Derfor vil vi dele ut en haug med gratisbilletter til dere lesere!

Slik kan du vinne billetter:

Skriv til oss og fortell hvorfor akkurat du fortjener billetter til utstillingen. Har du planer om å dra land og strand rundt for å komme til Lillestrøm den helga? Kanskje har du 50 år med bilentusiasme i blodet? Eller er du verdens største fan av McLaren?

Din historie sender du til ​konkurranse@bilforlaget.no

McLaren, ja – for en av messens virkelige blikkfang blir Arne Fredlys McLaren P1 GTR. Den kan du lese mer om her, og en fyldig reportasje fra da vi var i Monaco for å oppleve den på nært hold finner du i kommende nummer av Bil.

Vi har allerede delt ut noen billetter, men vi har mange igjen – så det er bare å kaste seg på!

Og skulle du være så heldig å få napp, kom gjerne innom vår stand D05-19, hvor vi skal vise frem Bil-bilen, selge abonnement på Bil til gode priser og generelt være på plass for å treffe alle dere bil-entusiaster.

Praktisk informasjon om billettene:

  • Hver billett har en verdi på 260 kroner - og gjelder for én valgfri dag.
  • Billettene inneholder en rabattkode, som gir rabatt lik prisen på billetten. Du må derfor gå inn og "kjøpe" billetter på nett med den medfølgende rabattkoden, og dermed få en gratis ordinærbillett i PDF-form som du enten kan skrive ut eller ha på telefonen din når du ankommer messeområdet.

Siden disse billettene er i papirform, men i grunn bare inneholder en rabattkode du bruker på nett, kan de enten sendes fysisk i posten, eller de faktiske rabattkodene kan sendes per e-post, og papirbitene de står på destruert for å unngå kopier.

Mer informasjon om Oslo Motor Show kan du finne på messens hjemmesider.

OBS: Konkurransen avsluttes mandag 24. oktober!

Powered by Labrador CMS