Nytt Nissan-konsept til Paris

Nissan har tatt frem et nytt konsept som de viser på årets Paris-utstilling. X-Trail kalles babyen og har selvsagt 4-hjulsdrift. Den skal være like god for by og land. En bil for aktive mennesker.

Publisert

X-Trail skal ifølge Nissan være svaret på utfordringen om perfekte kjøreegenskaper på vei og gode egenskaper i terrenget. Konsept-bilen skal ha svært gode egenskaper i terrenget og på glatte veier, og avansert elektronikk sørger for at hjulene ikke mister grep.

Innvendig tar X-Trail i bruk en rekke nye materialer. For å forsterke en ungdommelig appell er nye slitesterke materialer og aluminium tatt i bruk i interiøret. Gummimatter er tatt i bruk i stedet for teppe i bagasjerommet slik at bilen lett kan rengjøres etter en tur i skog og mark. Du frakter for eksempel lett med deg flere snowboards ved å legge ned midt-armlenet i baksetet.

Basert på den suksess Land Rover og Honda har hatt med sin Freelander og CR-V spår vi bilen en lys fremtid hvis den noen gang kommer på markedet. Forutsetningen er selvsagt at den får en riktig pris.

Stort bilde forfra
Stort bilde bakfra

Av Terje Ringen – Bilnorge.no

Powered by Labrador CMS