Skoda Superb
Skoda Superb
Skoda Superb
Skoda Superb

Skoda klargjør ny topp

De betegner den som "best Skoda ever" - neste generasjon Superb har verdenspremiere i Praha i midten av februar.

Publisert Sist oppdatert

Det er sjeldent vi mottar «spionbilder» direkte fra produsentene, så det er tydelig at Skoda ønsker å lekke litt om sin nye toppmodell.

Neste generasjon Suberb er basert på MQB-plattformen som allerede benyttes for Golf, Passat og en rekke andre modeller fra VW-konsernet.

Skoda lover ny design, nye proporsjoner, masse plass, innovativ teknologi, dynamiske kjøreegenskaper og høy kvalitet. Dette er jo heller ikke ukjente elementer for eiere av dagens Superb.

Vi loves enda mer plass til både passasjerer og bagasje, og det er ganske utrolig på områder der Superb allerede utfordrer langt større og dyrere konkurrenter.

Den spesielle baklukeløsningen som gir forgjengeren er spesiell rumpe, erstattes med en vanlig bakluke på den nye.

- Nye Superb er den beste Skoda noensinne. Den nyeste generasjonen av vårt flaggskip vil appellere til nye kundegrupper, både private og bedrifter. Superbs kvalitet viser merkets verdier, sier Skoda-sjef Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland.

Den offisielle debuten av nye Superb vil finne sted i Praha før den blir vist på Genève-utstillingen i mars. Modellen kommer til Norge på ettersommeren.

Powered by Labrador CMS