SsangYong C200 Aero

SsangYong C200 Eco

SsangYong C200 Eco

SsangYong C200 Eco

SsangYong C200 Aero

Frisk design fra SsangYong

Nå har SsangYong dratt lakenet av sine nye konseptbil, og tro det eller ei – den ser stilig ut.

Publisert

Du har lest om den kommende C200 her tidligere. Blant annet sto en forsmak på bilen på Paris-utstillingen sist høst. Nå vises den i to versjoner og med tre alternative drivlinjer på bilutstilling i Seoul.

SE C200 i PARIS HER

Bilen skal i produksjon i løpet av året og ventes til Europa om cirka et år. C200 er den hittil minste SsangYong, og produsenten har utstyrt den med typebetegnelsen CUV (for Compact Urban Vehicle).

Dieselhybrid

SsangYong har fokusert på miljøvennlige drivlinjer, og C200 Eco har en dieselhybrid drivlinje mens du på Aero-utgaven har valget mellom en 2,0-liters dieselmotor med bra dreiemoment eller en turboladet, 1,8-liters bensinmotor.

Produsenten legger opp til klasseledende drivstofføkonomi og halverte CO2-utslipp i hybridutgaven C200 Eco. Utstillingsbilene har en 6-trinns automatkasse, men de vil også tilbys med manuelle kasser.

Det er Giugiaros’s Italdesign som har ansvar for bilens utseende, og det forklarer hvorfor den kan bli en SsangYong du snur deg etter fordi den er stilig, og ikke omvendt.

Bilen har en akselavstand på 2,65 meter mens den totale lengden blir 4,4 m. På utstillingen viser de også en dieselhybrid basert på Kyron, så enten er de langt fremme eller så har de gode relasjoner innen denne teknologien.

Powered by Labrador CMS