Porsche : Porsche simulator-turné i Stavanger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Porsche simulator-turné i Stavanger
Noen uker fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over datoer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

I bladet Bil nummer 4-2019 handler bilsportsaken om simulator-racing som har en stor tilhengerskare i Norge. Noen av våre beste hevder seg faktisk helt i verdenseliten.

For noen uker siden startet Trond Hylle en reise Norge rundt med sine meget avanserte og realistiske simulatorer hvor en rekke av verdens mest kjente baner er representert.

Kampanjen kjøres i samarbeid med Porsche Norge og Rudskogen Motorsenter.

Ved å besøke ditt lokale Porsche-senter kan du teste simulatoren gratis, og vinneren på hvert sted kvalifiserer seg til en finale der det skal kjøres raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter i mai.

Les også: Porsche satser på Esport

Kampanjen startet i Tromsø og har vært innom Trondheim, Ålesund, Bergen og Stavanger. Her er Trond Hylles rapport fra «oljebyen»:

SPA Francorchamps, den legendariske Formel 1-banen i Belgia ble kjørt hos Porsche Center Stavanger.

Totalt 70 deltakere var med i konkurransen om å vinne en reise til Rudskogen for å kjøre racerigget Porsche 718 Cayman under Porsche Carrera Cup Scandinavia 19. mai.

Svært god stemning på Porsche Centerer i Stavanger, og av de 70 deltakerne var hele fem deltakere under 2:20. Vinnertiden ble til slutt 2:17:540 - en svært god tid for denne banen.      

Vinnertiden ble satt av Stavangergutten Erik Tveit som gleder seg stort til å kjøre Porsche 718 Cayman på Rudskogen i mai.

Turneen går videre sydøstover, og mandag er vi på Porsche Center Sør (Arendal) i perioden 13:00-19:00. Det er også muligheter for å delta tirsdag fra kl. 13:00 til 19:00. Håper vi sees der!

Se kartet under for hvor turneen går videre.

Les tidligere rapporter:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: