Porsche : Porsche simulator-turné i Porsgrunn - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Porsche simulator-turné i Porsgrunn
Noen uker fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over gjenstående steder med datoer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I bladet Bil nummer 4-2019 handler bilsportsaken om simulator-racing som har en stor tilhengerskare i Norge. Noen av våre beste hevder seg faktisk helt i verdenseliten.

For noen uker siden startet Trond Hylle en reise Norge rundt med sin meget avanserte og realistiske simulator hvor en rekke av verdens mest kjente baner er representert.

Kampanjen kjøres i samarbeid med Porsche Norge og Rudskogen Motorsenter.

Ved å besøke ditt lokale Porsche-senter kan du teste simulatoren gratis, og vinneren på hvert sted kvalifiserer seg til en finale der det skal kjøres raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter i mai.

Kampanjen startet i Tromsø og har vært innom Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Arendal og Porsgrunn. Her er Trond Hylles rapport fra Grenland:

Like før påske ble nok en runde av den nasjonale simulatorkonkurransen hos alle Porsche Center i Norge er gjennomført, denne gang i Porsgrunn.

Her var det stor aktivitet på simulatoren, totalt 53 personer fikk delta i konkurransen om å få kjøre Porsche 718 Cayman i konkurranse på Rudskogen under Porsche Carrera Cup Scandinavia som går av stabelen den 18. og 19. mai.

I Porsgrunn var det flere gode talenter innom for å prøve seg i konkurransen hvor det ble kjørt på den tyske banen Oschersleben med Porsche RSR fra GTE klassen.

Vinner av konkurransen i Porsgrunn ble Kjetil Neple.

I kveld er det mulig å kjøre hos Porsche Center Son fra klokken 17:00 til 21:00   Håper vi sees!

Les tidligere rapporter:

 

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: