Oslo Auto Service konkurs
Oslo Auto Service konkurs
Oslo Auto Service konkurs

Færre Fiat-verksteder i Oslo

Riktignok har det vært kun ett merkeautorisert Fiat-verksted i Oslo i de senere år, Motor Forum på Østre Aker vei. Men det har også vært to frittstående verksteder med masse kompetanse på Fiat med merke-fettere. Nå har det ene av dem, det AutoMester-tilknyttede Oslo Auto Service i Gamlebyen, gått konkurs.

Publisert Sist oppdatert

Oslo Auto Service ble opprettet i første halvdel av 1990-åra som en videreføring av Sofienberg Auto, med et godt Fiat-orientert personell fra bl.a. Finstad Autoco. Merkelojale fiatelister fant fort et nytt ”hjem”, senere kom også Alfa-eiere til, mens Bilservice AS opprettholdt Lancia-hegemoniet på ettermarkedssiden.

En enkel lapp på innkjøringsporten til Oslo Auto Service skjuler den traumatiske historien: ”29.7 stenger vi kl.14.15”, lyder teksten. På døren ved siden av henger en annen lapp hvor kundene oppfordres til å kontakte Bilservice AS, som lykkeligvis flyttet til Bryn i våres i mer effektive lokaler og med mye større parkeringsplass. Og selv om kreditorene overtar alt av deler og verkstedutstyr hos Oslo Auto Service, vil to av de tre ansatte fortsette hos den velrenommerte Lancia-spesialisten (som også har en stor kundemasse av Alfa Romeo-, Fiat- og Maserati-eiere). Også avdelingen for Perma Shine lakkforsegling vil bli gjenoppført på Bryn, og at Fiat-eiere fra Gamlebyen og omegn har funnet veien til sin nye redningshavn mellom Østre Gravlund og Tveita vitner allerede pågangen hos Bilservice AS om.

Powered by Labrador CMS