Iguana - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Iguana
Tenk deg – endelig har du fått bygget deg den store garasjen du alltid har drømt om. Og nå skal du bygge drømmebilen. Hva skal det bli? En GT 40 Replica med fet V-åtter? Eller en smart liten Seven klone? Eller kanskje noe som ser ut som noe riktig lekkert, jålete, pent, engelsk fra 50-årene, med plass for to?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Men nei, du går til produsenten av det spanske Iguana-settet. Da vil jeg påstå at du er en ganske original fyr.

Men det er jo de også, for hva er det de leverer? Jo, plast-biter som får en Renault 4 – jo du hørte riktig, den gamle boksen med gearspaken i veggen som ikke dro snerken av grøten – de tar utgangspunkt i en slik og leverer deg biter som kan gjøre den enda underligere.

Den bilen du da kan bygge opp vil kunne se ut som noe lukket fransk fra like før krigen, en Matford kanskje? Eller den kan gjøres åpen, fremdeles med fire dører og da ser den anda mer fjollete ut. Eller den leveres som to dørs pickup. I farger du ikke trodde var mulig å påføre en stakkars bil.

Bortsett fra at etter en stund begynner jeg å lure på om ikke dette egentlig er topp. Det er jo fullstendig hensiktsløst, aldeles fjollete, og er jo en glimrende måte å rekke tunge til alle som kjører rundt i GT 40 replicaer og later som det er Ekte Vare. Eller til alle som samler på gammelt jern, og tror det skal bli veteranbil en dag. Eller til alle som i det hele tatt tar dette med hjul så gravalvorlig.

Byggesettet er enkelt. Det består av en ny front og noen skjermer, som bare monteres på den gamle haugen. Dersom du skal ha pickup’en eller den åpne må du skjære litt også, men ikke noe stort problem. Dersom du ringer nå har du bitene om 3-4 uker. Spørsmålet er om det vil være noe problem her hjemme å få i stand den lukkede. Der er det ingen inngrep i konstruksjonen, og plastbitene er jo i prinsippet bare litt større enn en spoiler, som ikke endrer på utvendige mål.

I den utgaven koster delene rundt 2000 Euro, skal du ha full Cabriolet-pakke er vi oppe i over 3000 Euro. Og dersom du klarer å kjøre den gamle Fireren din helt ned til Valencia har du ikke bare fortjent en lang ferie, da kan du også få fabrikken til å gjøre all monteringen. Så får vi håpe bilen er såpass bra at du kan komme hjem med den nye Renaulten din også.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: