Audi TT: Audi TT skal ha ESP: Store prisforskjeller - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Audi TT skal ha ESP: Store prisforskjeller
BRUKTBIL: Audi TT er sportslig, tøff, dynamisk og populær som brukt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Først publisert i BIL 1 - 2004.

Den ble første gang lansert som coupé i 1998, mens roadsteren kom i 1999. Leveres med forhjulstrekk eller firehjulstrekk – med motorer på 180 eller 225 hk. Og du vet kanskje at bilene produseres i Ungarn.

Pass på:
Bilene ble i den første tiden kritisert for å ha for svak stabilitet. Derfor besluttet fabrikken at alle biler skulle innkalles til sjekk med ettermontering av ESP (elektronisk stabilitetsprogram), spoiler bak, og det ble gjort en del forbedringer i forstillingen. Alle biler av årsmodell 1999 og 2000 ble innkalt og norsk importør hevder at alle nysolgte biler i landet har fått dette utstyret.

Priser og tilbud:
Det er et hundretall Audi TT til salgs som bruktbiler i landet. Prisene er de siste månedene blitt mer “spiselige”. Ingen forhandler har mer enn én bil – og det er typisk at nesten hver annen Audi-forhandler har en bruktbil. Det er ofte nesten nye demonstrasjonsbiler eller biler tilhørt “eierens nærmeste familie”.

Det er meget store prisforskjeller på nesten like biler. Det er tydelig marked for å prute da Audi TT ikke er verdens mest lettsolgte bruktbil. Det er en typisk “sommerbil” der man kan gjøre gode kjøp om vinteren.

Hva Bil har skrevet:
“TT Roadster er blant de åpne toseterne som er best egnet for vinterkjøring, også når vi tenker på komfort”. – Bil nr. 1/2, 2000

“Den er ikke bare fordømt lekker, den er også passe krevende, og jeg sender gutta hos Audi og Haldex en takknemlig tanke og takker for den sportslig avstemte firehjulsdriften”.

“... både 180- og 225-hesteren har en potent eksoslyd uten at den på noen måte blir slitsom. Dette er en bil bygget for lange etapper og og høy fart på tyske motorveier og den har komfort til det”. – Bil nr. 11, 1998.

Tips og sjekkliste

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: