Nissan Qashqai: Friskt pust fra Nissan - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Friskt pust fra Nissan
Tiden går fort, og Nissan Qashqai nærmer seg halvgått livsløp. Det markeres med en aldri så liten ansiktsløftning.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Man ser ved første øyekast at bilen har fått en ny front. Ikke bare gir det et tøffere utseende, det spiller også positivt inn med hensyn til aerodynamikk. Dermed synker luftmotstanden fra Cw 0,34 til 0,33.

Endringene gjelder både Qashqai og storebror Qashqai+2. Bakfra ser man raskt at lyktene er endret og utstyrt med hurtigvirkende dioder som tenner kjappere og har lengre levetid enn tradisjonelle pærer.

Nissan påstår også å ha løftet kvaliteten på interiøret, men det eneste vi får bilde av er instrumentpanelet med en ny LCD-skjerm mellom klokkene.

Takket være oppgradering av Renault/Nissan-alliansens 1,5-liters dieselmotor og noen andre smågrep, klarer Nissan å senke CO2-utslippet fra dagens 139 g/km til 129 g/km.

Oppdaterte Qashqai er på plass hos en Nissan-forhandler nær deg våren 2010. At dette er en viktig modell for Nissan, understrekes av at den er nummer fem på registreringsstatistikken fra OFV hittil i år. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: