Glitter, glamour og hestekrefter - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
92 bilder i galleri
Glitter, glamour og hestekrefter
Sema Show er begivenheten for de som liker hårete styling, kraftige motorer, saftige lydanlegg og eksoslukt. Her er noen glimt fra årets show.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Sema Show foregår i Las Vegas Convention Center i disse dager. I motsetning til de store bilutstillingene, er Sema Show ikke åpent for publikum, men forbeholdt «bransjefolk».

Perioden er også begrenset – showet åpnet tirsdag 30/10 og siste sjanse til å komme seg dit er fredag 2/11. I løpet av disse fire dagene kommer anslagsvis 60.000 bransjefolk fra nær og fjern innom showet – i alle fall om det kommer like mange som i fjor.

De store bilmerkene er godt representert med stylede spesialutgaver av ellers grå og kjedelige modeller. Og de tilbyr moderne, kraftige motorer til gamle klenodier.

LES OM: Full-size lekebil

Men her finner du i tillegg en rekke små og store firmaer som har spesialisert seg på å bygge mest mulig raffinerte og snodige modeller for å tilfredsstille kravene fra en svært sammensatt kundegruppe.

Kos deg med alle bildene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: