Infiniti : Infiniti for Kina - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Infiniti for Kina
Infiniti vil ha en bit av den store kinesiske premium-kaka. Da må de selvsagt tilpasse seg kravene fra kresne kunder.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Man lykkes ikke i dette markedet uten å ha modeller med lang akselavstand. Det har europeiske premium-produsenter erfart for lenge siden, og tatt følgene av.

Nå fester Nissans premium-merke, Infiniti, grepet i Kina ved å lansere en ny modell, Q50L, en spesialutgave av den sportslige sedanen Q50. En akselavstand som er strukket med 48mm gir mer plass og komfort i baksetet, et viktig argument for kinesere.

Infiniti har etablert sitt nye hovedkontor i Hong Kong, og har store planer for det kinesiske markedet i årene fremover. Q50L følger i fotsporene til Q70L, den luksuriøse Infiniti-modellen som ble skreddersydd for Kina i 2012.

Pioner
Q50L er den første modellen fra Infiniti som produseres i Kina, og den skal kun leveres i dette verdens største bilmarked.

Xiangyang-fabrikken i Hubei provinsen blir Infinitis fjerde produksjonsanlegg. Det neste blir trolig i Storbritannia med en ny modell skreddersydd for Europa.

Infiniti Q50L har en lengde på 4852 mm over en akselavstand på 2898 mm. Vi tror på dem når de skryter av å ha størst benplass i dette nisjesegmentet. Under panseret sitter en 2,0-liters turbomotor som varter opp med 211 hestekrefter og et dreiemoment på 350 Newtonmeter.

Luksus
Bilen holder et meget høyt luksus- og sikkerhetsnivå, og blant de teknologiske nyvinningene er Direct Adaptive Steering (DAS), et steer-bywire system.

Det er i første omgang kun denne spesialmodellen som skal produseres i Kina, andre modeller, deriblant den vanlige Q50, vil fortsatt komme utenfra.

PS!
Det mørke bildet er publisert i en egen pressemelding med tittel: «Inspiration à la Infiniti»

Den korte teksten som følger bildet sier: «Snart vil Infiniti dele en visjon – sin sjel – på et nivå vi ikke tidligere har sett fra selskapet»

Siden tittelen er fransk kan vi spekulere i at vi får vite mer på bilutstillingen i Paris i oktober. Hva det dreier seg om, den europeiske modellen vi er lovet neste år eller en ny Q70 luksus-limo, får vi ikke vite i denne omgangen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: