Ssangyong : SsangYong bygger Tivoli - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
SsangYong bygger Tivoli
SsangYong bekrefter nå at en ny modell skal på markedet tidlige neste år. Navnet vil låte kjent for de fleste.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

På Paris-utstillingen viste SsangYong et par konsepter som så mer eller mindre gryteklare ut, og den norske importøren kunne fortelle at en ny kompakt-SUV var nært forestående – noe han så frem til.

I dag har den koreanske produsenten sluppet noen skisser samtidig som de avslører at den nye modellen skal hete Tivoli. Er det ikke egentlig snodig at ikke noen har snappet den betegnelsen tidligere? Carneval og Fiesta er jo tatt for lengst.

Opphavet til navnet er ikke en fornøyelsespark, men en gammel pave- og kunstner-by øst for Roma. Der finner vi blant annet Villa d’Este – kjent for sine vakre fontener (men ikke den klassiske bilutstillingen, den finner sted ved Villa d’Este ved Comosjøen).

Internt har prosjektet båret betegnelsen X100, og etter flere år med ulike konsepter er bilen nå endelig produksjonsklar.

De omtaler den som en B-segment crosser, og den skal lanseres i Korea i januar 2015. Videre går ferden til andre deler av verden fra andre kvartal, så du finner den sannsynligvis på vårens Genève-utstilling.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: