Bentley : Toppen av kransekaka - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Toppen av kransekaka
Noen ivrige sjeler har gått lenge og gledet seg til å få sin Bentayga utlevert. Snart får de lønn for strevet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Som om den ikke er eksklusiv nok i seg selv, presenterte Bentley en First Edition Bentayga på en eksklusiv VIP-visning på Sunset Marquis Hotel i Los Angeles sist uke. Den skal kun leveres i 608 eksemplarer. Antallet er selvsagt ikke tilfeldig.

Det var på høstens bilutstilling i Frankfurt Bentayga offisielt debuterte, men de mest ivrige kundene har nok gått og gledet seg helt siden 2012, da den første gang dukket opp som konsept på bilutstillingen i Genève i 2012. 

Union Jack
For å vise sitt britiske opphav er First Edition-bilene utstyrt med spesielle Union Jack-dekaler, opplyste stigtrinn og 22-tommers felger i sort/krom. Utvalget begrenser seg til ti lakkfarger, ifølge Bentley er det «for å fremheve eksklusiviteten til de første bilene».

Det eksklusive fortsetter i det luksuriøse interiøret med skinnester med diamantmønster, edeltre og metall dekor, samt ambient belysning og Union Jack på dashbordet.

Når det gjelder antallet på 608 First Edition eksemplarer, finner vi forklaringen under panseret. Den 6-liters W12-motoren har nemlig 608 hestekrefter og et dreiemoment på 900 Newtonmeter.

Det holder til at den 2,5-tonns SUV-en gjør null til hundre på 4,1 sekunder og har en potensiell toppfart på 301 km/t. Det kalles skyv!

Kronograf
I tillegg til å være vennlig innstilt til Union Jack, er det en fordel at Bentayga-kjøperne også er opptatt av armbåndsur.

De kan nemlig velge en av tre eksklusive Breitling kronografer som de får med på kjøpet, Emergency, Cockpit B50 eller Chronomat 38 – sistnevnte er designet for kvinner.

Breitling-urene kan senere velges som utstyr til bilen dersom du ikke får lagt hendene på en av disse første 608 bilene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: