Renault Koleos: Global Renault - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
36 bilder i galleri
Global Renault
Renault-sjef Carlos Ghosn har avduket nye Koleos i Beijing. Det tar tid før den kommer til Europa.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det har vært en strøm av nye produkter fra Renault de siste årene, fra den kompakte SUV-en Kadjar via Talisman sedan og stasjonsvogn til ny Megane i flere former. Og selv om den ikke tas til Norge, er også en ny Espace på plass i programmet.

Renault omtaler Koleos som sin første D-segment SUV og sier at den på sikt skal lanseres i totalt 80 markeder globalt.

Bilen har et intelligent AWD-system som sender kreftene dit det er behov for dem, men sjåføren kan selv påvirke systemet ved å velge 2WD, 4WD Auto eller 4WD Lock. En bakkeklaring på 213 mm gjør den egnet til moderat off-road kjøring.

Da vi kjørte første generasjon Koleos for åtte år siden, var det nettopp off-road-kvaliteten som imponerte oss mest, så vi håper disse er videreforedlet i nykommeren.

Koleos har integrert R-Link 2 – et kontrollsenter for styring av lydanlegg, navigasjon, smartfon og elektroniske systemer. Avhengig av marked og utstyrsnivå leveres et stort utvalg komfort- og sikkerhetsutstyr som betjenes via R-Link 2.

Den nye SUV-en kompletter Renaults serie av «high-end produkter» som fra før består av Espace samt Talisman sedan og stasjonsvogn.

(saken fortsetter)

Bilen skal produseres i Wuhan for det kinesiske markedet, mens produksjonen for resten av verden skal foregå ved Renault / Samsung-anlegget i Busan i Sør-Korea.

Koleos skal først lanseres i Australia, Tyrkia, Gulfstatene og deler av Sør-Amerika før den lanseres i Kina på slutten av året. Tidlig 2017 skal den være på plass i Europa, og da blir det interessant å se om Norge kommer på Koleos-kartet denne gangen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: