Hyundai : Vanskelig helg for Mikkelsen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Vanskelig helg for Mikkelsen
Andreas Mikkelsen retter blikket fremover etter en vanskelig helg i Rally Finland. 10. plass og ett VM-poeng var ikke det han hadde håpet på.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

– Det har ikke vært den helgen som vi forventet. Vi visste det kom til å bli vanskelig, men ikke så ille som det faktisk ble. Etter feilen vi gjorde fredag, var vi først på veien både lørdag og søndag – og i den posisjonen er det nesten umulig å utrette noe her i Finland, forteller Andreas.

Sammen med kartleser Anders Jæger slet han med følelsen i bilen, og brukte derfor de to siste dagene til å teste ut nye ting med bilen for å få best mulig utbytte av årets åttende VM-runde.

– Det skal bli godt å komme hjem og analysere alt som har skjedd i helga, og komme sterkere tilbake i de resterende løpene, sier 29-åringen, som er revansjesugen før Rally Tyskland, som er neste løp på VM-kalenderen. Der tok han en sterk andreplass i fjor.

– Vi ønsker å slå tilbake i Tyskland, for det er absolutt forbedringspotensial med følelsen jeg har med bilen, og det akter vi å vise i neste løp. Jeg forventer at vi viser oss fra en annen side der, sier han før asfaltrunden.

Estlenderen Ott Tänak stakk av med seieren, etter å ha ledet Rally Finland gjennom det meste av løpet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: