Seat : Stian Paulsen i toppstrid - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Stian Paulsen i toppstrid
Helgens runde i det europeiske TCR-mesterskapet ble kjørt på Assen i Nederland, en bane Stian Paulsen ikke kjente fra før. Men det hindret ham ikke i å sikre seg gode resultater.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Da kvalifiseringen var over sto Stian oppført med syvende beste tid, men etter jurymøte ble tre førere som sto bak ham på resultatlisten flyttet over han.

Fredrikstad-gutten startet lørdagens løp fra startspor ni. Hans Cupra var ikke ideell for denne banen, men han greide likevel å sikre seg en åttendeplass og var med det beste Cupra-fører.

Siden resultatene fra kvalifiseringen snus på hodet i løp to, kunne Stian starte fra pole position.

Allerede på første runde ble han passert av to konkurrenter, og selv om han kjempet innbitt for å forsvare seg, ble han mot slutten av løpet forbikjørt av ytterligere to biler slik at han endte løpet på femteplass.

Det er likevel et meget hederlig resultat for Stians lille team i kamp mot et kobbel av profesjonelle, delvis fabrikkstøttede konkurrenter.

– Det ble et tøft race i dag. Jeg gjorde en feil og traff dekkbarrieren på innsiden av en sving tidlig i løpet. Det gjorde at jeg bøyde noe i høyre hjuloppheng fremme. Etter dette måtte jeg bare kjempe så hardt jeg kunne for å miste færrest mulig plasser. Men totalt sett er jeg godt fornøyd med helgen, sier Stian.

Nå gjenstår to løpshelger i det europeiske TCR-mesterskapet – Monza i slutten av september og Barcelona 20.-21. oktober.

Se vår samleside: www.bilnorge.no/stianpaulsen 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: