Lexus LC 500: Gult er kult - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
18 bilder i galleri
Gult er kult
Det syns tydeligvis Lexus, for nå har de laget en spesialutgave av sin mest luksuriøse coupé.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

LC Yellow Edition heter kreasjonen som gjør sin entre i Paris. Nå sier ikke Lexus noe om opplag, men det er sikkert smart å ta kontakt med en forhandler om du vil skaffe deg et eksemplar. Levering påsken 2019 må jo passe perfekt for en bil i slike farger.

Den spesielle lakkfargen fremhever utvilsomt coupéens lekre former. Men det er ikke bare på utsiden den er gul, interiører er pyntet med detaljer i samme farge som kontrast til det mørke.

Dørpanelene er kledd med gul Alcantara i et elegant mønster, og du finner gule kontrastsømmer på de hvite skinnsetene, på rattet, instrumentpanelet og senterkonsollen.

Fra førersetet ser du rett i et headup-display, mens Alcantara taktrekk og 10-veis elektrisk setejustering er andre spesialiteter i spesialutgaven.

Bortsett fra de spesielle detaljene som skiller bilen ut fra mengden, har den også andre kvaliteter som eieren vil sette pris på.

(saken fortsetter)

LC Sport + betyr sportslige egenskaper og inkluderer Dynamic Handling og Variable Gear Ratio Steering med firehjulsstyring, samt en Torsen limited-slip differensial.

Pakken inkluderer også spesielle 21-tommers felger, mens tak og den aktive spoileren som løfter seg ved 80 km/t er støpt i karbonfiberforsterket plast.

Les vår prøvekjøring av Lexus LC 500 h

Yellow Edition leveres i begge versjoner, både den hybride LC 500h med 359 hk – modellen som selges i Norge, og den V8-motoriserte LC 500 med 464 hk.

Som sagt Limited Edition, men vi aner ikke hvor begrenset produksjonen er. Den er i alle fall nært forestående, for leveringen starter ifølge Lexus til høsten, og den er vel ikke så langt unna nå?

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: