BMW : Fremtidens BMW - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Fremtidens BMW
Det er verdenspremiere på BMW Vision iNEXT under den pågående bilmessen i Los Angeles. Konseptbilen gir innsikt i fremtidens personlige mobilitet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

For første gang putter BMW alle sine strategiske innovasjonsfelt i en og samme bil. Vi snakker som autonom kjøring, oppkobling, elektrifisering og tjenester.

Det slås fast at dette åpner dører til helt nye opplevelser og helt nye måter å reise med bil på.

Vil du kjøre eller bli kjørt? Velger du «Boost»-modus sitter føreren i førersetet og kjører bilen, mens i «Ease» tar autonomien over. Ratt og pedaler trekkes delvis inn i interiøret og infotainment-systemet blir mer rettet mot underholdning.

BMW trekker frem menneske-sentrert design. Den tyske bilprodusenten mener interiørdesign vil bli viktigere og at «feel good»-faktoren vil spille en mer fremtredende rolle.

iNEXT-kabinen kjennetegnes av noen få, rene linjer. Fokuset er på materialer og farger. BMW mener den bevisst bryter med alle tradisjoner for å skape en nytolkning av mobil livskvalitet.

Smart teknologi er integrert og usynlig. Teknologien i BMW Vision iNEXT har fått navnet «Shy Tech».

Det er i praksis ikke behov for verken skjermer eller knapper. I stedet opereres funksjoner gjennom overflater av tre og tekstil. BMW Vision iNEXT kan lese av ønsker fra fingertuppene dine.

Intelligent beam i BMW Vision iNEXT er en helt ny type skjerm. Den skaper interaktive projiserte flater inne i kupeen, og teknologien kan ifølge BMW erstatte vanlige skjermer om ikke lenge. Det intelligente lyset gjenkjenner objekter og følger dem.

Eksteriørmessig er også BMW Vision iNEXT innovativ. De nye BMW i-design-språket har slående og klar form, inkludert kraftfulle overflater som minner om muskler på flankene av bilen.

Selv lakken er nyskapende. Lakkfargen Liquid Greyrose Copper har sjatteringer fra varm kobber til mørk rosé

BMW Vision iNEXT har en moderne tolkning av BMWs klassiske fire øyes-front. Som Audi e-tron har bilen kameraer i stedet for speil.

Produksjonsmodellen kommer i 2021. Den skal produseres ved fabrikken i Dingolfing i Tyskland

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: