Nytt Bil i postkassen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
9 bilder i galleri
Nytt Bil i postkassen
Volkswagen lanserer tidenes raskeste Golf og vrir det siste ut av bestselgeren før ny modell lanseres. Naturligvis har Bil kjørt Golf GTI TCR.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Er du blant dem som har drømt om å kjøre racing, men ikke har hatt råd? Vit at du ikke er alene, og at Volkswagen har laget GTI TCR til deg, skriver Bils medarbeider og slår fast etter noen raske runder på bane at TCR er 1976 GTI oversatt til sofistikert, men aggressiv 2019-modell. Hele storyen leser du selvfølgelig i seneste utgave av bladet Bil.

Er du blant dem som har det ekstra travelt, så kan «Det ultimate kompromisset» kanskje være rett bil for deg.

Kjøretøyet det handler om i Bil er Mercedes-AMG E 53 4Matic, en helt vanlig familie-stasjonsvogn som tar deg fra stillestående til 100 km/t på drøyt sekundet kortere tid enn den foran nevnte Golfen, altså 4,5 sekunder.

Ikke alle har det like travelt, men trenger både å komme fram og liker å sitte høyt og med god oversikt i trafikken. Da er kanskje nyeste Toyota RAV4 noe? I Bil finner du ut mer om SUV-en Toyota slipper løs på norske kunder om få uker.

Noen har allerede fått bilen, men de fleste venter fortsatt på Tesla Model 3, den såkalte «folke-Teslaen» og priset fra 454.700 kroner med firehjulstrekk og to motorer som Tesla ikke vi si hvor mye yter i effekt, men kun at de tar deg til 100 km/t på 4,8 sekunder, eller 3,5 sekunder om du legger på drøyt 110.000 kroner og velger Performance-varianten.

Allerede i mai i fjor kjørte Bil i hjulsporene etter Steve McQueen gjennom Bullitt-løypa i San Francisco. I seneste Bil kan du lese om våre erfaringer med bilen på norsk vinterføre, hva vi synes om det minimalistiske interiøret og det upraktisk tilgjengelige bagasjerommet.

Selv om snøen fortsatt dekker store deler av landet, tar det ikke mange ukene før bobilistene er sesongklare. Og bobilene blir større og mer omfattende utstyrt for hvert år.

De siste bobiltrendene leser du om i bladet Bil foruten at vi har intervjuet supercamperen Terje Risan som nesten hver helg setter seg bak bobilrattet for å ta seg og sine nærmeste både til kjente og nye steder.

Erklæringen til den utvidede regjeringen inneholder formuleringer som fikk mange bilentusiaster til å juble av glede.

Senking av aldersgrensen for å ta inn avgiftsfri youngtimer fra 30 til 20 år kan bli en realitet allerede i sommer, men sannsynligvis ikke før fra 2020. Hva dette betyr i kroner og øre for den som ønsker å importere har Bil regnet på.

Jon Winding-Sørensen har også i år besøkt Retromobile i Paris og levert en omfattende reportasje.

Videre slår Bils testteam nok en gang fast at ladehybrid-SUV-ene fortsatt har lang vei å kjøre før de kan kalles miljøvennlige etter at vi med nye Range Rover Sport PHEV kun kom 26 kilometer før batteriet var tomt.

Dette og mye mer interessant bilstoff finner du i seneste utgave av landets største frittstående bilblad.

Bladet Bil er kommer i disse dager i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: