Volkswagen : Nå kan du bestille Volkswagen ID. - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Nå kan du bestille Volkswagen ID.
Fra i dag kan du sette deg på liste for å bli blant de fremste i køen på Volkswagens kommende elbil.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Volkswagen avholder i dag et presse-arrangement i Berlin for å markere starten på en helt ny generasjon elbiler som skal bygges på gruppens MEB-plattform. Først ut er en modell med betegnelse ID.3 1ST.

Reservasjonsløsningen for ID.3 åpnes samtidig i 29 land, men samtidig har den norske importøren, Harald A. Møller, laget sin egen løsning der man betaler inn et depositum på kr 10.000 for å sette seg på liste.

Den norske løsningen for forhåndsbestilling finner du her. Du kan med denne nettbaserte løsningen forhåndsbestille nye ID.3 1ST og dermed sikre deg et av de første eksemplarene gjennom en plass i bestillingskøen.

Produksjonen av ID.3 1ST starter opp i november 2019 og utleveringer starter i midten av 2020.

Spesialmodellen Volkswagen ID.3 1ST vil leveres med et batteri med 58 kWh nettokapasitet og med en estimert rekkevidde på inntil 420 km målt etter den nye WLTP-testsyklusen. Det er forventet at det er denne varianten som blir volummodellen av ID.3 her i landet.

– Interessen for Volkswagen ID. har vært enorm siden den første konseptutgaven ble vist i 2016. Norge er et foregangsmarked for elektrifisering, og endelig kan vi åpne for forhåndsbestilling av den nye ID.3 1ST. Vi har store forventninger til modellen som er først ut av en hel familie elbiler fra Volkswagen, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Volkswagen i Norge.

Ifølge importøren blir ID3. 1ST «en spesialmodell ferdig spesifisert i tre ulike utstyrsversjoner, skreddersydd for det norske markedet. Fire farger blir tilgjengelig. Alle utstyrsversjonene er riktig utstyrte modeller.»  

Volkswagen antyder en startpris for ID.3 1ST på rundt 40.000 euro i Tyskland, det peker i retning et stykke under 350.000 kroner i elbil-momsfrie Norge. 

Bilen skal vises i produksjonsdrakt på høstens Frankurt-utstilling, og da får vi flere detaljer om priser og spesifikasjoner.

PS!
I pressmeldingen står det ikke et ord om drivhjul, men vi har nå fått bekreftet at ID.3 kun vil leveres med drift på bakhjulene – ingen mulighet for firehjulsdrift med andre ord.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: