Kanonavslutning for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Kanonavslutning for Dennis Hauger
Han sikret seg mesterskapstittelen allerede for to uker siden, men det hindret ikke Dennis Hauger i å gjøre en imponerende sesongavslutning på Monza i helgen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Dennis vant like godt alle tre løpene i helgen, og med det satte han en rekord som blir vanskelig å slå med seier i 12 av 21 løp i den italienske Formel 4-serien. Den gamle rekorden på 9 seire tangerte Dennis allerede i nest siste runde.

– Det var en flott måte å avslutte sesongen på, sier 16-åringen fra Aurskog. – Et av de viktigste målene i helgen var å sørge for seier i teammesterskapet, og det greide vi. En stor takk til alle hos Van Amersfoort Racing som har sørget for en fantastisk sesong.

Dennis var rask hele helgen som startet med en test på onsdag og fri trening på fredag. Dermed hadde han et godt utgangspunkt for kvalifiseringen.

– I første kvalifisering var vi raskest, i den andre kjørte jeg for meg selv mens et par konkurrenter brukte slipstreaming for å sette best mulig tid mot slutten av kvalifiseringen, sier Dennis. Likevel holdt tiden hans til startspor to bak Red Bull Junior-kollega Johnny Edgar.

I de to første løpene var Dennis lynrask i starten og opparbeidet seg etter hvert en solid ledelse slik at han krysset mållinjen først.

– Det tok litt tid å komme seg i tet i race 3, men jeg klarte å komme meg forbi Johnny Edgar i Parabolica, og dermed sikret jeg den tredje seieren for helga, sier Dennis som dermed noterte sin tolvte seier i det italienske mesterskapet.

– Det føles ganske spesielt å avslutte sesongen på en slik måte og sette ny rekord i antall seire på en sesong, avslutter Dennis som har gjort sine saker så bra at han nok blir å finne i en høyere divisjon neste sesong.

Går det like bra neste år kan vi i løpet av noen år for første gang få en nordmann helt opp i Formel 1.  

Ta et tilbakeblikk på hele sesongen til Dennis på våre samleside

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: